Under Londons broar

Jojo Moyes

Fjortonåriga Sarah lever för sin häst, Boo. Hon har fått den av sin morfar Henry, med en förhoppning om att hon i framtiden ska följa i hans fotspår och bli en del av den franska elitryttarstyrkan Le Cadre Noir. Men när Henry hamnar på sjukhus får Sarah problem, och plötsligt riskerar hon att mista både Boo och drömmarna om Frankrike.

Advokaten Natasha står alltid på de svagas sida. Men i privatlivet är det desto kämpigare: trots att de skilt sig tvingas hon fortfarande dela hus med sin karismatiske exmake Mac. När Sarah dyker upp i Natashas värld bestämmer hon sig för att strunta i alla regler och ta den flickan under sina vingar. Och det beslutet kommer förändra allt i Natashas liv …

Under Londons broar är ett varmhjärtat äventyr om att välja sin egen väg – och sin egen familj. Med sin sedvanliga skarpa blick på kärlek, relationer och det brittiska klassamhället har Jojo Moyes skapat ännu en oförglömlig berättelse. På engelska utkom romanen 2009, och detta är första gången den översätts till svenska.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Jojo Moyes

Översättning: Lena Karlin

Originaltitel: The Horse Dancer

Omslag: Sara Acedo

Recensionsdatum: 23 september, 2020


Format: Inbunden

Utgivning: 23 september, 2020

ISBN: 971-91-7771-279-4

Böcker av samma författare