Etthundra mil

Jojo Moyes

Av den bästsäljande författaren till Livet efter dig, Sophies historia och Sista brevet från din älskade kommer här hennes senaste roman som tar dig med på en oförglömlig roadtrip genom Storbritanniens klassamhälle.

Jess Thomas’ liv suger. Hennes man har stuckit och hon tvingas ha dubbla jobb för att försörja sina två barn. Styvsonen Nicky kommer ständigt hem från den ruffa kommunala skolan med nya blåmärken, och stänger in sig med datorn på sitt rum. Dottern Tanzie är lite av ett mattegeni, men när hon erbjuds en plats på en trevlig privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad? Men Jess har varken bil eller pengar till tågbiljetter.

IT-miljonären Ed, med ett eget kaotiskt förflutet, blir av en tillfällighet deras riddare i skinande rustning. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen, inklusive illaluktande hunden Norman, tvärsigenom England till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal – kanske någonsin. Men kommer de att hinna? Och om de gör det – kommer deras problem att vara över?

LJUDBOK
Uppläsare: Gunilla Leining

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Jojo Moyes

Översättning: Emö Malmberg

Originaltitel: The One Plus One

Omslag: Sara R. Acedo

Recensionsdatum: 12 september, 2000


Format: Inbunden

Utgivning: 12 september, 2014

ISBN: 978-91-87343-47-6


Format: Pocket

Utgivning: 6 maj, 2015

ISBN: 978-91-87343-57-5


Format: Ljudbok

Utgivning: 19 oktober, 2015

ISBN: 978-91-87343-85-8

Böcker av samma författare