Skärvor i skymningen

Sofia Ymén

Anya Lindholm har äntligen öppnat sin efterlängtade klädbutik i lilla Solviken. Maken Fredrik är bortrest en längre tid, men Anya har fullt upp – både med hunden Fröding och med att planera Solvikens Kulturdagar, som kommer äga rum under den sköna senvåren. I samband med kulturdagarna ska Solvikens kulturpris delas ut, vilket minst sagt väckt tävlingsinstinkten hos ortens kulturpersonligheter.
 
Men när Rosita Bonito, ortens sömmerska, hittas mördad i pastorsfrun Agatha Taylors glashytta, stannar förberedelserna tvärt upp. Mordmisstankarna riktas genast mot den brittiska glasskulptrisen själv. Har hon sett till att göra sig av med konkurrensen, eller finns det kanske ännu mörkare motiv?
 
Polisen är förtegen och byskvallret börjar genast gå. Vem är egentligen Agatha Taylor? Har byborna ovetande släppt in en mördare i det idylliska lilla kustsamhället? När pastorn ber Anya om hjälp med att rentvå sin fru, börjar Anya tillsammans med sina väninnor Nadia och Linnéa att nysta i mysteriet. Men det visar sig finnas många fler misstänkta än vad de först trott …
 
Skärvor i skymningen är den andra delen i Sofia Yméns charmiga mysdeckarserie om Anya och hennes vänner i Amatördeckarnas bokcirkel.
  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Sofia Ymén

Omslag: Maria Sundberg

Recensionsdatum: 29 mars, 2024


Format: Indbunden

Utgivning: 29 mars, 2024

ISBN: 9789177718178

Böcker av samma författare