Ett oväntat arv

Sofia Ymén

Hästar, kärlek och intriger på Västkusten.

När Madeleine Fors föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjens ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva brev till sina tre bästa barndomsvänner – tjejer som precis som henne själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gårdens ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar i hjulen för Madeleines planer …

Ett oväntat arv är den första delen i Kungsbackakvartetten. En härligt eskapistisk och romantisk serie som kretsar kring Fors gård och de människor som finns där.

Del två i kvartetten släpps våren 2021.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Sofia Ymén

Omslag: Emma Graves

Recensionsdatum: 19 augusti, 2020


Format: Inbunden

Utgivning: 19 augusti, 2020

ISBN: 9789177712749