Halleholm – Lovisas val

Ruth Kvarnström-Jones

Tilltufsad återvänder Lovisa till Halleholm där hon har ärvt sina farföräldrars bageri och kafé på torget; ja, hela det 1700-talshus där farfar Johan bakade sina berömda kanelbullar och farmor Amelia sydde haute couture till Stockholms societet på mellanvåningen.

Men testamentet innehåller en hake: om Lovisa vill sälja egendomen innan hon fyller 30, måste hon sälja till den andra grenen av släkten – familjen Halleholm. Och efter en tragisk händelse i det förflutna, har Lovisa även ärvt den djupa och bittra fejden mellan släktgrenarna Lindegren och Halleholm.

När industrimagnaten Reuben Halleholm använder all sin korrupta makt för att tvinga Lovisa att sälja huset måste hon överväga sina begränsade val. Vågar hon öppna bageriet på nytt? Har hon det som krävs för att föra familjetraditionen vidare? Och när Reubens bror Axel återvänder till Halleholm och känslor väcks inom Lovisa får hon ett ännu svårare val: ska hon välja ett lyckligt liv med en Halleholm eller fortsatt lojalitet mot sin älskade farmor Amelia?

Halleholm – Lovisas val är den första delen om släkten i den lilla skärgårdsstaden. Rättigheterna är redan sålda till flera andra länder.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Ruth Kvarnström-Jones

Omslag: Anna Henriksson, Pixelpiraya

Recensionsdatum: 9 september, 2020


Format: Inbunden

Utgivning: 9 september, 2020

ISBN: 978-91-7771-283-1