Allt vi försöker dölja

Lucy Score

Polischefen Nash Morgan, känd som den buttre Knox Morgans mycket mer sympatiske bror. Men efter en skottskada så har hans vanligtvis hoppfulla syn på tillvaron förbytts till dagar kantande av panikattacker och nätter fyllda av mardrömmar.

Han isolerar sig alltmer från omgivningen, tills dagen då den snygga och smarta Lina Solavita flyttar in i grannhuset. Men med en brottsling på fri fot och en stad full av medborgare som ser lagen mer som en ”riktlinje”, har han verkligen inte tid att få känslor för någon.

Lina har dock egna hemligheter, och så snart hon fått det hon vill ha så planerar hon inte att stanna en minut till. Men småstaden Knockemout har ett sätt att komma under huden på även den mest inbitna ensamvarg. Innan hon vet ordet av sitter hon fast i hundpassning, bröllopsplanering och att lyssna på en snygg men vilsen polischefs dilemman.

Nash har äntligen någon han vågar öppna upp sig inför, men när han inser den verkliga anledningen till att Lina dykt upp i stan, kommer han aldrig att förlåta henne.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Lucy Score

Översättning: Sabina Söderlund

Originaltitel: Things We Hide From the Light

Omslag: Kari March Designs. Svensk bearbetning av Anna Levahn

Recensionsdatum: 14 februari, 2024


Format: Danskt band

Utgivning: 14 februari, 2024

ISBN: 9789177717744

Böcker av samma författare