Lisa Jewel

Lisa Jewell

Lisa Jewell är en av Storbritanniens bäst säljande författare, hon debuterade med läsarsuccéen Ralphs party. Hon bor i London med man och två barn. På Printz Publishing har Lisa Jewell släppt romanerna SyskonmakarenEfter festenFågelburen och Den tredje hustrun. Hennes senaste roman, Flickorna i parken, släpps i april 2016. Läs mer på Lisa Jewells hemsida.

Sagt om Lisa Jewell

Jewell skriver inlevelsefullt och bladvändarvänligt om familjeproblematik och jakten på ett förhållandes förlorade gnista.
Bibliotekstjänst

Det är lättläst feel-good-litteratur som behandlar allvarliga ämnen med lätt hand.
Bibliotekstjänst

En väldigt intressant bok och en bok som var svår att släppa, dock inget för dig som vill ha en chick-lit. Men gillar du David Nicholls En dag, så kan det här vara något för dig.
Nellons Bokblogg

En feel-good-roman att trivas med.
Dagens bok

Jewell har skrivit en underbar feelgoodroman, som fängslar och som får läsaren att må riktigt gott! Romanen är välkomponerad och skickligt skriven. Jag kan varmt rekommendera denna pärla!
Mina boktips

Lisa Jewell är en favoritförfattare. Hon skriver smart underhållning, som inte sällan har en allvarlig underton.
Enligt O

Det här är feelgood när den är som bäst. Den har allt jag önskar: en bra berättelse som slingrar lite lagom, intressanta karaktärer som man känner med, brittisk stadsmiljö och flyt som inte är av denna värld.
Feelgoodbibliotekarien

Böcker utgivna av Printz Publishing