Vi möts igen

Laurie Frankel

Vi möts igen av Laurie Frankel är berättelsen om datasnillet Sam som möter sitt livs kärlek, Meredith. När Merediths älskade mormor dör, är Sam beredd att göra vad som helst för att trösta. Så han skapar ett dataprogram som skickar mejl från mormodern, baserat på tidigare kommunikation.

Meredith blir överlycklig, men vill genast ha mer. Så Sam ordnar en videochatt med den döda. Kusligt? Ja. Övernaturligt? Nej – alla våra ord, vårt sätt att uttrycka oss och vår personlighet finns sparat i våra datorer och online.

Sam och Meredith vill dela den nya uppfinningen med andra som förlorat nära och kära, och startar företaget Frid som får enormt genomslag. Men för varje person som bara vill säga farväl, finns det någon annan som inte kan släppa taget. Och plötsligt ställs Sam och Meredith inför en ny tragedi som får allt att rasa samman…

En bitterljuv kärleksroman för 2000-talet. En dag möter The Social Network i denna bitterljuva och tankeväckande roman om kärlek och förlust.

Goodbye for now, som boken heter i originalspråk, har sålts till 26 länder, och filmrättigheterna är köpta av Summit Entertainment (som står bakom bl a Twilightfilmerna), och manusarbetet är redan påbörjat.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Laurie Frankel

Översättning: Åsa Brolin

Omslag: Eva Lindeberg

Recensionsdatum: 7 mars, 2013


Format: Inbunden, ca 400 sidor

Utgivning: 7 mars, 2013

ISBN: 978-91-97980-39-5


Format: Pocket

Utgivning: 31 oktober, 2013

ISBN: 978-91-87343-12-4