Vi

David Nicholls

David Nicholls gör comeback med en riktig äktenskapskris. Vi sträcker sig över nio länder och tjugofem år – en roman som är såväl episk som intim, rolig och hjärtskärande.

Douglas och Connie har varit gifta i tjugofem år. När sonen Albie ska flytta hemifrån släpper Connie bomben: hon vill skiljas. Men först ska de tre åka på en sista familjesemester tillsammans, en Grand Tour genom Europas kulturhuvud- städer. Douglas tänker ut en plan för att vinna sin hustrus kärlek tillbaka, och för att reparera sin såriga relation till sonen. Men kommer han att lyckas?

Vi är berättelsen om en familj, under det som kan vara deras sista veckor tillsammans. Det är en komedi om de krav som ett långt äktenskap ställer, om föräldraskap, om förhållandet mellan förnuft och känsla, konst och vetenskap, föräldrar och barn, medelålder och ungdom. En road trip från Paris till Barcelona via Amsterdam, München, Venedig, Sienna och Madrid. Det är också berättelsen om ett äktenskap från dess romantiska början till dess möjliga slut.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: David Nicholls

Översättning: Åsa Brolin

Originaltitel: Us

Omslag: Anna Levahn (Bearbetning)


Format: Inbunden, ca 400 sidor

Utgivning: 15 oktober, 2014

ISBN: 978-91-87343-51-3


Format: Pocket

Utgivning: 11 mars, 2015

ISBN: 978-91-87343-58-2

Böcker av samma författare