Socker, salt och nya chanser

Claire Sandy

Marie Dunwoody är rätt nöjd med livet. Hon älskar sitt jobb, sin man och sina tre underbara barn. Men hennes cupcakes är smärre katastrofer. Och på barnens skolbasar kan hon inte låta bli att irritera sig över de andra mammornas perfekta konstverk till bakelser. Och framför allt stör hon sig på Lucy Gray – den perfekta kvinnan på andra sidan gatan. Marie bestämmer sig en gång för alla att det här ska bli bakningens år, och till sin hjälp ska hon ta Englands sockerdrottning nummer ett: Mary Berry.

Samtidigt kämpar Maries man, Robert, med problem på jobbet. Han har insett att han inte är lika eftertraktad längre, kanske till och med förlegad, men han är inte beredd att ge upp! Precis som sin fru bestämmer sig Robert för att ta hjälp av Mary Berrys kokkonst och baka sig tillbaka till toppen.

Men fru Berrys recept visar sig snart innehålla visdom som kan hjälpa familjen Dunwoody med mycket mer än bara sockerkakor …

Claire Sandy är tillbaka med en underbart varm feelgoodroman om familjer, sockerstinna drömmar och hemligheter. Hennes förra roman Snöfall, mirakel och frusna hjärtan har sålt i 40 000 exemplar i Sverige, och Socker, salt och nya chanser kommer inte att göra feelgoodälskare besvikna!

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Claire Sandy

Översättning: Ann Margret Forsström

Originaltitel: What would Mary Berry do?

Omslag: Sofia Scheutz

Recensionsdatum: 18 oktober, 2018


Format: Inbunden

Utgivning: 18 oktober, 2018

ISBN: 072-319 89 00

Böcker av samma författare