Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda vår webbplats samtycker du till alla cookies i enlighet med vår cookiepolicy. Läs mer
När Lars Thorvalds fru Cynthia förälskar sig i vin (och en snygg sommelier) lämnas Lars att ensam uppfostra deras lilla dotter, Eva. Lars är fast besluten att föra vidare sin kärlek till matlagning till dottern, men han hinner inte ens introducera puread fläskbog för henne innan han dör av en hjärtinfarkt. Detta till trots växer Eva upp som en förstklassig foodie, och redan som barn experimenterar med allt från heta chilifrukter till ädla tomater. Hennes matintresse och välutvecklade smaklökar tar henne med tiden till de finaste restaurangköken där de mest framstående krögarna tar henne under sina vingar. Det dröjer inte länge förrän Eva är en av kökshimlens starkast lysande stjärnor.
Genom olika karaktärers färgstarka och varma berättelser från Mellanvästern låter J. Ryan Stradal bilden av den mytomspunna mästerkocken Eva växa fram. Det är mysigt, charmigt, roligt och välskrivet – och det är boken som alla foodies kommer att älska.
Av: J. Ryan Stradal
Översättning: Åsa Brolin
Originaltitel: Kitchens of the Great Midwest
Omslag: Anna Levahn
Format: Inbunden
Utgivning: 15 juni, 2016
ISBN: 9789188261120