Hem till Scupper Island

Kristan Higgins

Man kan helt klart säga att Nora Stuarts liv förändras den dagen hon blir påkörd av en saneringsbil. Ena stunden är hon en framgångsrik läkare på ett av Bostons bästa sjukhus och i nästa sekund vaknar hon själv upp på en brits – bara för att höra hur hennes pojkvän stöter på den snygga sjuksköterskan.

Skadad på fler än ett sätt beger sig Nora tillbaka till Scupper Island – den lilla ön vid Maines kust där hon växte upp men dit hon inte återvänt på femton år. Dags att möta allt det där hon försökt förtränga: en ytterst speciell mamma (som precis har börjat tjäna pengar på ”kramterapi”), en syster som sitter i fängelse och dessutom alla minnen från det där sista året på high school. Det finns flera människor som inte vill ha tillbaka Nora till Scupper Island, men även sådana som kommer förändra hennes liv till det bättre …

Kristan Higgins är en av Amerikas mest älskade författare på romantiska komedier och har tagit emot otaliga priser för sina böcker. Hennes romaner är små kärleksfyllda glädjepiller som blandar kaxig humor á la Marian Keyes med känslostyrkan i Jojo Moyes romaner.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Kristan Higgins

Originaltitel: Now That You Mention It

Omslag: Emma Graves

Recensionsdatum: 20 mars, 2019


Format: Inbunden

Utgivning: 20 mars, 2019

ISBN: 978-91-7771-137-7