Flickan från 20-talet

Sophie Kinsella

Lara har problem. Hennes pojkvän har just gjort slut och hennes partner i den nya firman har övergett henne. Nu befinner hon sig på en begravning av en gammelmoster, Sadie, som dött över 100 år gammal. Ingen i släkten har haft kontakt med Sadie på väldigt många år, inte ens Laras pappa och hans bror, som är Sadies systersöner. Plötsligt hör Lara en röst som ingen annan verkar höra. Och sen ser hon en flicka i 20-talskläder, som ingen annan verkar se.
Det visar sig vara Sadie som söker kontakt. Högljutt insisterar hon på att Lara ska stoppa begravningen och hitta Sadies halsband. Lara undrar först om hon nu blivit tokig på riktigt men ser inget annat val än att lyda. Det blir början på en fartfylld upplevelse för Lara för Sadie är inte den som låter något stoppa henne. Kan Lara hjälpa Sadie att hitta halsbandet och kan Sadie hjälpa Lara att få ordning på sitt liv?
Flickan från 20-talet är en färgstark och underhållande feelgood-roman från drottningen av romantiska komedier: Sophie Kinsella!
  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Sophie Kinsella

Översättning: Annika Rydén

Originaltitel: Twenties Girl

Omslag: Sofia Scheutz

Recensionsdatum: 15 september, 2017


Format: Inbunden

Utgivning: 15 september, 2017

ISBN: 9789177710295

Böcker av samma författare