Döden och andra lyckliga slut

Melanie Cantor

Du har 90 dagar kvar att leva. Hinner du ställa allt till rätta?

Jennifer Cole har just fått veta att hon har tre månader kvar att leva. 90 dagar för att säga adjö till vänner och familj och få allt i ordning. 90 dagar för att förlika sig med en diagnos som är orättvis, oväntad och helt omöjlig att uttala.

Trots att Jennifer försöker fokusera på det positiva (hon kommer inte att få Alzheimers eller Parkinsons, eller tappa tänderna när hon äter ett äpple), inser hon att hon bara har en sak hon ångrar på riktigt: allt hon inte sagt. Jennifer skriver ett varsitt brev till de tre personer som sårat henne mest: hennes härsklystna, själviska syster, hennes fega, otrogna exmake och hennes charmiga, opålitliga expojkvän – hon ska äntligen berätta för dem hur hon känner.

Men när hela livet står på spel ter sig det mesta annorlunda. Och Jennifer kommer snart förstå att döden är högst oförutsägbar …

Döden och andra lyckliga slut är trots sitt ämne en mycket upplyftande och humoristisk feelgoodroman om att ta vara på livet. Melanie Cantor är brittisk debutförfattare, som tidigare har drivit sin egen PR-firma.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Melanie Cantor

Översättning: Cecilia Falk

Originaltitel: Death and other Happy Endings

Omslag: Emma Graves

Recensionsdatum: 13 november, 2019


Format: Inbunden

Utgivning: 13 november, 2019

ISBN: 978-91-7771-177-3