Det bästa från Magnolia Bakery, New York

Anette Rosvall

Vårens snyggaste kokbok innehåller 145 ljuvliga recept från New Yorks populäraste konditori.

Ända sedan Magnolia Bakery öppnade sina dörrar 1996 har New York-borna köat utanför det gammaldags men ändå nyskapande konditoriet i West Village för att tillfredsställa sitt sockersug. Magnolia Bakery startade de senaste årens cupcaketrend, som fick en rejäl skjuts när Carrie i ett avsnitt av Sex & the City högg in på en rosa cupcake utanför Magnolia.

Men Det bästa från Magnolia Bakery, New York innehåller så mycket mer än vackert glaserade muffins: ljuvliga cheesecakes, cookies, brownies, pajer av alla de slag… De generösa och smakrika amerikanska bakverken har nu omarbetats till svenska av ”husmorsan” Anette Rosvall. Recepten är lättarbetade och gör garanterat succé i köket.

Provläs Det bästa från Magnolia Bakery, New York

Av: Allysa Torey och Jennifer Appel.
Svensk bearbetning, formgivning och omslag: Anette Rosvall.
Foto: Kjell B. Persson

 

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Anette Rosvall

Översättning: Anette Rosvall

Omslag: Anette Rosvall (Bearbetning)

Recensionsdatum: 1 januari, 2000


Format: Mjukband, ca 225 sidor

Utgivning: 1 januari, 2000

ISBN: 978-91-979067-3-9

Böcker av samma författare