Birdy Finchs nya liv

Lizzy Dent

Birdy Finch är inte på någon bra plats i livet. Arbetslös, med en strulig pojkvän och boende på sin bästa vän Heathers soffa. När Heather, som är en välrenommerad sommelier, väljer att resa bort med sin pojkvän istället för att ta ett sommarjobb på ett nedgånget hotell i det skotska höglandet, ser Birdy sin chans. Hon tackar i smyg ja till jobbet i Heathers ställe. Hur svårt kan det vara?

Väl på plats i Skottland visar det sig att hotellet håller på att renoveras. En ny stjärnkock har anställts och källaren är fylld av viner. Det hon trodde skulle bli ett enkelt sommarjobb, visar sig vara något helt annat.

Birdy kommer snabbt in i gemenskapen på hotellet, och för första gången på väldigt länge känner hon sig som hemma. Men när hon börjar falla för den snygge och begåvade kökschefen James, blir lögnen allt svårare att ta sig ur. Och hur ska hon förklara det här för Heather?

Birdy Finchs nya liv är en smart och rolig romantisk komedi, om en kaotisk hjältinna med ett hjärta av guld. En perfekt roman för dig som inte kan få nog av Bridget Jones dagbok, Sambo på försök, Fleabag och Bridesmaids.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Lizzy Dent

Översättning: Helen Ljungmark

Originaltitel: The Summer Job

Omslag: Eva Lindeberg

Recensionsdatum: 12 maj, 2021


Format: Inbunden

Utgivning: 12 maj, 2021

ISBN: 9789177713586