Bara en gång om året

Sophie Kinsella

Becky Bloomwood trivs bra med livet. Efter sina äventyr i USA har hon återvänt hem till England, och bor nu med sin man och barn i den lilla byn Letherby, en bit utanför London. Hon jobbar i bästisen Suzes souvenirshop och har till och med börjat med mindfulness (även om det mest innebär att hon lyssnar på guidade meditationer medan hon nätshoppar sent om kvällarna).

Julen närmar sig med stormsteg, och Becky älskar högtidens alla traditioner. Men så meddelar hennes föräldrar att de bestämt sig för att lämna det lugna bylivet för supertrendiga Shoreditch i London. Där ska de dricka mikrobryggd öl och äta tjusiga avokadomackor, och detta innebär förstås att de inte kommer att kunna stå julvärdar i år. Uppdraget går till Becky, som med gott mod åtar sig det. För hur svårt kan det egentligen vara att styra upp ett julfirande?

I julromanen Bara en gång om året låter Sophie Kinsella sin älskade hjältinna Becky Bloomwood (känd från Shopaholic-serien) göra comeback! Det här är en värmande berättelse som rör sig mellan glittrande London och snötäckta, brittiska byar. Mellan familjekaos och gamla förälskelser …

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Sophie Kinsella

Översättning: Cecilia Falk

Originaltitel: Christmas Shopaholic

Omslag: Sofia Scheutz

Recensionsdatum: 1 oktober, 2020


Format: Inbunden

Utgivning: 1 oktober, 2020

ISBN: 978-91-7771-342-5

Böcker av samma författare