Alla himlar bär ditt namn

Camilla Davidsson

Men vill hon och Olle samma saker i livet?

När livet än en gång rasar samman far Emma hem till Stockholm. Hon är osäker på vad hon ska göra härnäst, men när hennes väninna råder henne att återvända till Caminon för att pilgrimsvandra tänds ett hopp. Det var just vandringen längs dammiga nordspanska stigar som gav henne livslusten tillbaka för så många år sedan. Kan Caminon visa henne en ny väg framåt?

Med hopp om stillsamma vandringsdagar och tid att läka beger sig Emma till Spanien. Men lugnet uteblir och hon träffar vandrare från hela världen, bland annat den skotske trubaduren Josh som älskar att synas och höras. Mot alla odds blir de vandringsvänner och snart inser Emma att Josh inte är den hon först trodde. När de en dag söker tröst hos varandra får det långt större konsekvenser än någon av dem är beredda på …

Alla himlar bär ditt namn är en hoppfull och känslostark skildring om att hitta en ny riktning i livet och att stå upp för sig själv. Det är den femte, helt fristående, delen i Camilla Davidssons älskade Caminoserie som sålt i över 250 000 exemplar. I samband med utgivningen av den femte delen i serien släpper vi även de fyra första delarna redigerade och med nya omslag i pocket samt e- och ljudbok.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Camilla Davidsson

Omslag: Sofia Scheutz

Recensionsdatum: 20 september, 2023


Format: Inbunden

Utgivning: 20 september, 2023

ISBN: 9789177715634

Böcker av samma författare