Jag tar samma som hon – Mina äventyr som kändisbantare

Rebecca Harrington

”Jag har alltid tänkt på dieter. Dieter är överallt. Man kan inte vara kvinna och tro att man inte behöver banta eller göra en ansiktstransplantation. Men att tänka på dieter är något helt annat än att prova många av dem i rad. Vem skulle göra en sådan sak? Jag. Här är min berättelse.”

Den amerikanska journalisten och författaren Rebecca Harrington bestämde sig för att prova olika kända personers dieter, för att se vad som skulle hända med hennes kropp – och själ. Hur mår man när man dricker fyra Coca Cola light på en förmiddag och bara äter proteinpulver till lunch, som Karl Lagerfeld? Eller om man bara får äta fem små nävar mat på hela dagen, som Victoria Beckham?

Greta Garbo förespråkade sellerilimpa och Madonna livnär sig på ”havsgrönsaker” – det verkar finnas lika många märkliga dieter som det finns kändisar, Rebecca Harrington lämnar ingen kålsoppa orörd när hon wallraffar med sin kropp som insats.

Rebecca Harrington skriver roligt och inlevelsefullt om hur vi, istället för att se upp till kändisarna, kanske borde tycka synd om dem. Att ständigt vara hungrig är sannerligen inget att avundas…

Illustrationer: Moa Hoff

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Rebecca Harrington

Översättning: Pia Printz

Originaltitel: I’ll Have What She’s Having: My Adventures in Celebrity Dieting

Omslag: Anna Levahn


Format: Inbunden med råa kanter

Utgivning: 26 augusti, 2015

ISBN: 978-91-87343-61-2


Format: Pocket

Utgivning: 12 januari, 2016

ISBN: 978-91-88261-16-8