Jag är här

Clélie Avit

Kan kärlek rädda ett liv?

Efter en svår fallolycka i Alperna har Elsa hamnat i koma. Hennes familj och läkare har efter månader av väntan gett upp hoppet på att återuppliva henne och står nu inför beslutet att stänga av maskinerna som håller henne vid liv. Vad de inte vet är att Elsa sedan en kort tid tillbaka återfått delar av medvetandet och kan höra allt som sägs runt hennes säng.

På samma sjukhus befinner sig Thibault för att besöka sin bror. Hans liv är i kaos och när han letar efter ett tyst rum att andas ut i hamnar han hos Elsa. Något med henne fångar Thibault och han börjar besöka henne regelbundet. Ju mer han får veta genom hennes familj och vänner, desto starkare blir Thibaults känslor. När han pratar med henne är det dessutom som att hon hör varje ord han säger. Men hur ska de någonsin kunna nå varandra på riktigt, och vad händer när Elsas familj inte orkar vänta längre?

Jag är här är en modern törnrosasaga om förälskelsens makt. En gripande och unik kärleksroman som spänner över gränsen mellan livet och döden.

  Dela på Facebook
  Dela på Twitter

Av: Clélie Avit

Översättning: Christina Norrman

Originaltitel: Je suis là (I'm still here)

Omslag: Emma Graves


Format: Inbunden

Utgivning: 21 juni, 2016

ISBN: 9789187343766